Saml dine forsikringer – Og betal mere? 🤔

Samlerabat. Jo flere forsikringer, desto billigere. Det hører man ofte, men hænger det nu også altid sådan sammen? Det gør det ikke hjemme hos os. Hvis vi kan spare penge på at sprede vores forsikringer ud, så kan du måske også?

Vi mennesker har det med, at vi godt kan lide når tingene er samlet. Men hvorfor egentlig det? I mit budget, har jeg et ganske fint overblik over, hvad jeg betaler til hvem. Med erfaring fra branchen, har jeg selv indhentet rigtig mange forsikringstilbud gennem tiden, og bevares, der er mange steder, hvor det ikke giver mening at placere en enkelt forsikring, men der er ved gud også mange steder, hvor det giver fantastisk mening.

Jeg er muligvis en af de eneste, der (næsten) har ligeså mange forsikringsselskaber som jeg har forsikringer – ikke desto mindre er jeg også ret overbevist om, at jeg har de skarpeste priser.

Vores forsikringer ser ud således:

  • Indboforsikring 🛋️
  • Husforsikring 🏠
  • Rejseforsikring ✈️
  • Bilforsikring #1 🚗
  • Bilforsikring #2 🚗
  • Børneforsikring 👶


Indboforsikringen er i dag hos Lærerstandens Brandforsikring. LB er generelt rigtig billigere, og de er svære for mange forsikringsselskaber at konkurrere mod. Ikke desto mindre fik de også mulighed for at give mig tilbud på “hele pakken”, men her kunne de ikke være med. Kun indboforsikringen var de rigtige dygtige på.
Det er ikke alle der adgang blive en del af LB, men da de for år tilbage åbnede for, at en pensionsopsparing hos PFA var adgangsgivende, så lykkedes det mig at blive en del af hulen.

Husforsikring fik LB også, efter at den var hos FDM forsikring det første år. FDM er ret skarpe på samtlige forsikringer, især det første år, hvor man får selve FDM medlemskabet gratis. Efter det første år, skal man betale 660 kr. for at være medlem, og alene med en husforsikring gav det for lidt mening. Så var LB pludselig de billigste her.

Rejseforsikringen har jeg i dag hos Topdanmark. Det var lidt forhastet, indrømmet. Vi stod og skulle på ferie i september måned, og havde ikke fået styr på rejseforsikring. Der er ikke så meget mere at sige til det. Jeg er medlem af Sygeforsikring Danmark, som har en vanvittig billig rejseforsikring, men da min kone ikke er medlem, og den ikke dækker hele husstanden, så var det ikke en mulighed.

Bil #1, familiens stationcar. Her var UNDO billigst. Jeg nåede lige at blive medlem, mens de stadig havde ubegrænsede kilometer på deres bilforsikring. Der gik ikke ret længe, før det var slut, men jeg blev friholdt det første år.

Bil #2, fruens lille pendlerbil. Her var Bauta billigst det første år, med delkasko. Hendes fagforening giver os adgang til Bauta, hvor priserne er de samme som hos LB. Herefter ændrede Topdanmark tarif (pris) på hendes lille Ford Fiesta, og pludselig var en kaskoforsikring billigere end en delkasko. Dejligt.

Børneforsikringen er i dag hos Sygeforsikring Danmark. Her får vi en rigtig fin dækning, til nogle billige penge. Når barn nr. 2 kommer til februar, tænker jeg også at tegne endnu en børneforsikring her.

Sådan gik det til, at vi kunne få de skarpeste priser, uden at samle forsikringer hos noget selskab. Det er ofte bilen der fylder meget for folk, og her er der altså virkelig stor forskel, fra model til model hos det enkelte selskab. Jeg indhenter altid flere priser, ved flere forskellige selskaber, når vi skifter bil i husstanden. Jeg er sikker på, at det også kan svare sig for dig, at bruge et par minutter ekstra, og indhente flere tilbud.

Reklame: 🏡
Du kan indhente 3 tilbud hos findforsikring.dk, og læne dig tilbage, og vente på at de ringer. Så er du et skridt nærmere at spare penge på dine forsikringer.

God fornøjelse.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top